Firma

Înfiinţată în anul 1993 în Timişoara, firma Flanutis a reuşit printr-o activitate temeinică să devină un partener apreciat de afacerial unor pretigioase firme producătoare şi distribuitoare de bere, băuturi răcoritoare şi vin.
Furnizarea a peste 50.000 de vitrine frigorifice şi instalaţii de refrigerat bere draught ne-a inspirat în consolidarea prezenţei noastre în domeniul ospitalităţii gastronomice printr-o ofertă consistentă de mobilier profesional HORECA.

Îmbinând raţional colaborarea cu furnizori de marcă împreună cu producţia proprie, ne prezentăm în faţa exigenţei partenerilor noştrii cu o diversitate de soluţii tehnice, materiale, decoruri şi texturi, atât pentru scaune cât şi pentru mese.
Funcţionalitatea şi designul adaptat aplicaţiei dorite sunt dublate de calitatea “Made in Germany” a blaturilor Werzalit, materializată printr-un comportament excepţional în utilizare, rezistenţa la soare şi intemperii recomandându-le ca soluţie ideală pentru mobilierul de exterior.
Acceptând propunerea noastră de colaborare la nivel de proiect, putem personaliza mobilierul cu culorile, imaginea sau logoul care vă reprezintă, evidenţiind brandul propriu.
Vă invităm să luaţi loc la masa Flanutis!

SC FLANUTIS SRL

300013 Timişoara

ROMÂNIA Str. Făgăraş nr. 6

Tel./Fax: +40(0)256-244058; 243012

Mobile:+40(0)372-734648

e-mail: flanutis@flanutis.ro

www.flanutis.ro